Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Testo sistemin tënd të alarmit

Testo sistemin tënd të alarmit

Prindër, përdoreni këtë fletë për t’u mësuar fëmijëve si të mbrohen.

Shih edhe

BËHU MIK I JEHOVAIT

Mbrojini fëmijët tuaj

Danieli dhe Sara marrin këshilla praktike që të jenë të mbrojtur.