Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Për çfarë mund të lutesh sot?

Për çfarë mund të lutesh sot?

Si mund të gjesh diçka të re për t’u lutur çdo ditë?

Shih edhe

BËHU MIK I JEHOVAIT

Lutu çdo ditë

Kjo video që mund të shkarkohet u mëson fëmijëve ku dhe kur mund t’i luten Jehovait.

BËHU MIK I JEHOVAIT

Lutu çdo ditë: Muzika dhe teksti

Shkarko këtë fletë me nota muzikore dhe tekst, të cilën mund ta shtypësh. Fëmijët do ta duan shumë këtë këngë që mund të mësohet kollaj.