Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Lejo Jehovain të të mësojë

Lejo Jehovain të të mësojë

Si mund ta lejosh Jehovain të të mësojë?

Shih edhe

BËHU MIK I JEHOVAIT

Ai të bën të fortë (Kënga 38)

Jehovai të ndihmon që të bëhesh i fortë dhe që të bësh ç’është e drejtë.