Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Mos i harro ata që shërbejnë në kohë të plotë

Mos i harro ata që shërbejnë në kohë të plotë

Cilat janë disa mënyra si t’i japim Jehovait më të mirën? Mendo si mund t’i ndihmosh ata që shërbejnë në kohë të plotë.

Shih edhe

BËHU MIK I JEHOVAIT

«Provoni dhe shijoni se sa i mirë është Jehovai!» (Kënga 80)

Mëso fjalët e këngës, pastaj këndoja dikujt që është në shërbimin e plotkohor.