Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Ji mirënjohës: Muzika dhe teksti

Ji mirënjohës: Muzika dhe teksti

Fëmijë, a ua tregoni prindërve se sa shumë i doni? Shkarkoni këtë fletë për të mësuar dhe bashkohuni me Sarën teksa ajo u këndon prindërve të saj.

Shih edhe

BËHU MIK I JEHOVAIT

Jini mirënjohës

Si mund të tregosh mirënjohje ndaj atyre që bëjnë gjëra të mira për ty?