Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Jehovai i krijoi kafshët

Jehovai i krijoi kafshët

Shih videon ‘Jehovai krijoi gjithçka’. Shkarko këtë fletë dhe ngjyrosi të gjitha kafshët.

 

Shih edhe

BËHU MIK I JEHOVAIT

Jehovai krijoi çdo gjë

A e di se kë bëri Jehovai në fillim? Mëso me Danielin në cilën radhë u krijuan gjërat.