Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Jam i lumtur kur jap: Muzika dhe teksti

Jam i lumtur kur jap: Muzika dhe teksti

Shkarko këtë fletë muzike, këndo bashkë me fëmijë të tjerë dhe mëso si të jesh i lumtur.

 

Shih edhe

BËHU MIK I JEHOVAIT

Jam i lumtur kur jap

Ka shumë mënyra si mund t’u japim të tjerëve. A mund të përmendësh disa?