Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Duaje shtëpinë e Jehovait

Duaje shtëpinë e Jehovait

Salla jonë e Mbretërisë duhet të jetë e rregullt dhe e pastër. Si mund të ndihmosh?

Shih edhe

BËHU MIK I JEHOVAIT

Duaje shtëpinë e Jehovait

A ndihmon edhe ti në pastrimin e Sallës së Mbretërisë?