Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Fletë studimi

Vendet ku shkoi Jakobi

Shkarko dhe shtyp këtë fletë studimi e njihu me vendet e shumta ku shkoi Jakobi.