Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

FLETË STUDIMI

Izraelitët largohen nga Egjipti

Shkarko këtë fletë studimi për gjeografinë dhe gjej vendet ku kaluan izraelitët pasi u larguan nga Egjipti.