Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

VIZATO DHE MËSO

Tri plagët e para në Egjipt

Shkarko këtë faqe që mund ta ngjyrosësh dhe gjej tri plagët e para në Egjipt.