Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Vizato dhe mëso

Solomoni vepron me mençuri

Shkarkoje dhe shtype këtë fletë dhe mëso për mbretin Solomon.