Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Aktivitete me figura

Çfarë mësojmë nga Abrahami?

Shkarkoni dhe shtypni këtë aktivitet, plotësoni figurën dhe pastaj përgjigjjuni pyetjeve si familje.