Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

VIZATO DHE MËSO

Lutu vazhdimisht për frymën e shenjtë

Mëso pse duhet të lutesh vazhdimisht për frymën e shenjtë të Perëndisë.