Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Vizato dhe mëso

Jozefin e shesin si skllav

Shkarko këtë faqe që mund ta ngjyrosësh e kërko dy gjërat që nuk përkojnë me tregimin biblik.