Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

VIZATO DHE MËSO

Shpëtimi në Detin e Kuq

Shkarko këtë faqe dhe përpiqu të identifikosh dy personazhet biblike. Vizato gjërat që mungojnë.