Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Aktivitete me figura

I lebrosuri mirënjohës

Shkarkoni dhe shtypni këtë aktivitet, plotësoni figurën dhe pastaj përgjigjjuni pyetjeve si familje.