Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

VIZATO DHE MËSO

Hana e ndihmoi Samuelin t’i shërbente Jehovait

Bëj një petk pa mëngë për Samuelin si ata që i bënte e ëma.