Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Vizato dhe mëso

Gruaja e Lotit bëhet shtyllë kripe

Shkarko këtë fletë me vizatime dhe mëso për Lotin dhe familjen e tij.