Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Aktivitete me figura

Gehazi thotë gënjeshtra

Shkarko dhe shtyp këtë aktivitet, plotëso figurën, pastaj përgjigjjuni pyetjeve si familje.