Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Vizato dhe mëso

Faraoni ngre në detyrë Jozefin

Shkarko vizatimin me Jozefin, rendit tri gjërat që mungojnë, bashko pikat dhe ngjyrose.