Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

VIZATO DHE MËSO

Një engjëll i jep guxim Gideonit

Ngjyros figurën e engjëllit që i dha guxim Gideonit.