Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

VIZATO DHE MËSO

Copa që kryeprifti mbante para kraharorit

Shkarko këtë faqe që mund ta ngjyrosësh dhe mëso për copën që kryeprifti i Izraelit mbante para kraharorit.