Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Aktivitete me figura

Adhuro Jehovain me këngë

Shkarko dhe shtyp këtë aktivitet, plotëso figurën, pastaj përgjigjjuni pyetjeve si familje.