Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Leximi dhe studimi i Biblës

Leximi i Biblës

Pse ta lexosh Biblën?

Si kanë nxjerrë dobi miliona duke lexuar Biblën?

A e lejon Perëndinë të të flasë çdo ditë?

Mëso si nxjerr dobi nëse e bën leximin e Biblës pjesë të rutinës së përditshme.

Program për leximin e Biblës

Ky program do të të ndihmojë, pavarësisht nëse të duhet një program i përditshëm për leximin e Biblës, një për fillestarë ose që të krijosh një ide të përgjithshme nga ana historike.

Si mund të më ndihmojë Bibla?​—Pjesa 1: Eksploro Biblën tënde

Po të gjeje një arkë të vjetër thesari të stërmadhe, a nuk do të bëheshe kurioz se çfarë ka brenda? Bibla është tamam si një arkë thesari plot me xhevahire.

Studimi i Biblës

Pse ta studiosh Biblën?

Ke thënë ndonjëherë «jam shumë i zënë» ose «s’kam kohë të marr frymë»?

Pse ta kuptosh Biblën?

Shumë e respektojnë këtë libër të shenjtë pa e kuptuar se si mund t’u sjellë dobi.

Çfarë të nevojitet për ta kuptuar Biblën?

Pavarësisht se ç’formim ke, është e mundur që ta kuptosh mesazhin e Perëndisë në Shkrimet e Shenjta.