Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

FLETË PUNE

Si t’i përmirësosh lutjet

Kjo fletë pune do të të ndihmojë të shqyrtosh përmbajtjen dhe cilësinë e lutjeve të tua.