Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

FLETË PUNE

Mëso të jesh një çikë më pak i përsosur

Kjo fletë pune do të të ndihmojë të jesh i arsyeshëm në atë çka pret nga vetja dhe nga të tjerët.