Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Fletë për studimin e Biblës

A do të jesh i mëshirshëm?

Mëso nga shëmbëlltyra e Jezuit për samaritanin e mirë. Shkarko dhe shtyp këtë fletë, lexo dhe përjeto tregimin biblik.