Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Aktivitete për studimin e Biblës

Ruhu nga frymërat e liga!

Mëso nga Bibla se si të ruhesh nga frymërat e liga. Shkarko këtë informacion, lexo dhe përjeto tregimin biblik.