Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Aktivitete për studimin e Biblës

Perëndia nuk është i anshëm

Mëso për Pjetrin dhe Kornelin dhe shiko çfarë na mëson ky tregim për Perëndinë Jehova. Shkarko këtë informacion, lexo dhe përjeto tregimin biblik.