Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Aktivitete për studimin e Biblës

Çmoji gjërat e shenjta!

Mëso nga tregimi për Jakobin dhe Esaun. Shkarko këtë informacion, lexo dhe përjeto tregimin biblik.