Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Aktivitete për studimin e Biblës

Si të gjesh miq besnikë?

Mëso nga shembulli i Jonatanit dhe i Davidit. Shkarko këtë informacion, lexo dhe përjeto tregimin biblik.