Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Fletë për studimin e Biblës

Reago me përulësi kur të ndreqin

Mëso se si Davidi u pendua për mëkatin me Betshebën dhe pse e fali Jehovai. Shkarko këtë fletë, lexo dhe përjeto tregimin biblik.