Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Aktivitete për studimin e Biblës

Çlirohen nga një furrë e zjarrtë

Mëso nga tregimi për Shadrakun, Meshakun dhe Abednegon. Shkarko këtë informacion, lexo dhe përjeto tregimin biblik.