Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Mësime nga Bibla

Bibla ofron këshillat më të mira për pyetjet më të vështira rreth jetës. Vlera e saj është vërtetuar përgjatë shekujve. Në këtë pjesë do të mësosh pse mund t’i besosh Biblës, si mund të nxjerrësh më shumë dobi prej saj dhe sa praktike është.—2 Timoteut 3:16, 17.

 

Të përzgjedhura

PËRGJIGJE PËR PYETJE RRETH BIBLËS

Çfarë do të bëjë Mbretëria e Perëndisë?

Mëso çfarë do të bëjë për ty qeveria e Perëndisë kur të sundojë tokën.

PËRGJIGJE PËR PYETJE RRETH BIBLËS

Çfarë do të bëjë Mbretëria e Perëndisë?

Mëso çfarë do të bëjë për ty qeveria e Perëndisë kur të sundojë tokën.

Si mund të të ndihmojë Bibla?

Paqja dhe lumturia

Bibla ka ndihmuar shumë njerëz të përballojnë presionet e përditshme, të pakësojnë vuajtjet fizike dhe emocionale e të bëjnë një jetë domethënëse e me qëllim.

Besimi te Perëndia

Falë besimit mund të kesh stabilitet tani dhe një shpresë të besueshme për të ardhmen.

Martesa dhe familja

Çiftet e martuara dhe familjet hasin shumë vështirësi. Këshillat praktike nga Bibla mund të përmirësojnë dhe të forcojnë lidhjet familjare.

Ndihmë për adoleshentët

Zbulo si mund t’i ndihmojë Bibla adoleshentët të përballojnë sfidat që hasin shpesh.

Aktivitete për fëmijë

Përdor këto aktivitete zbavitëse të bazuara në Bibël që t’u mësosh fëmijëve vlera të bazuara në Bibël.

Çfarë thotë Bibla?

Përgjigje për pyetje rreth Biblës

Përgjigje të bazuara në Bibël për pyetje rreth Perëndisë, Jezuit, familjes, vuajtjeve etj.

Mjete për studimin e Biblës

Zgjidh burime për studimin e Biblës që të kënaqin e të motivojnë ndërsa vazhdon të mësosh për Biblën.

Historia dhe Bibla

Lexo historinë mbresëlënëse që tregon si erdhi Bibla te ne. Shqyrto dëshmi të saktësisë së saj historike dhe të besueshmërisë.

Shkenca dhe Bibla

A përputhet Bibla me shkencën? Krahasimi i asaj që thotë Bibla me zbulimet e shkencëtarëve është shumë domethënës.

Çfarë mëson vërtet Bibla?

Ky botim për studim i bazuar në Bibël mund të të ndihmojë të mësosh çfarë thotë Bibla për tema të ndryshme si: pse vuajmë, çfarë ndodh kur vdesim, si të kemi familje të lumtur etj.

Studio Biblën me Dëshmitarët Jehovait

Pse ta studiosh Biblën?—Versioni i gjatë

Bibla po u jep përgjigje për pyetjet e rëndësishme të jetës miliona njerëzve anembanë botës. A dëshiron të jesh mes tyre?

Si zhvillohet një studim biblik?

Dëshmitarët e Jehovait janë të njohur kudo për programin falas të studimit të Biblës që ofrojnë. Shiko si zhvillohet.

Kërko një studim biblik

Mësime biblike falas ku dhe kur të dëshirosh.