Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

IDE PËR ADHURIMIN FAMILJAR

Jakobi dhe Esau

ZANAFILLA, KAPITUJT 25-33

Sugjerim për prindërit: përdorini këto fletë për të studiuar Biblën së bashku si familje.

IDE PËR ADHURIMIN FAMILJAR

Jakobi dhe Esau

ZANAFILLA, KAPITUJT 25-33

Sugjerim për prindërit: përdorini këto fletë për të studiuar Biblën së bashku si familje.