Dëshmitarët e Jehovait kanë bërë një seri filmash vizatimorë për t’i ndihmuar fëmijët të zbatojnë parimet biblike. Si janë realizuar dhe si janë pritur nga vogëlushët? Shih videon dhe shuaj kureshtjen.