Kalo te përmbajtja

Vëlla Jevgeni Bushevi

20 NËNTOR 2023
RUSI

Vëlla Jevgeni Bushevin e dënojnë me 7 vjet burg

Vëlla Jevgeni Bushevin e dënojnë me 7 vjet burg

Më 7 nëntor 2023, Gjykata Krahinore e Kalininskijt në Rajonin e Çeljabinskut shpalli fajtor vëlla Jevgeni Bushevin dhe e dënoi me 7 vjet burg. Atë e arrestuan menjëherë në sallën e gjyqit.

Të dhëna

Na trishton fakti që një vëlla tjetër është futur në burg. Megjithatë, jemi të sigurt se Jehovai do të vazhdojë të jetë strehë për të dhe për të gjithë ata që po hasin sprova.—Psalmi 94:22.

Tabelë kronologjike

 1. 24 gusht 2022

  Ngrihet një çështje penale

 2. 8 shtator 2022

  I kontrollojnë shtëpinë

 3. 9 shtator 2022

  I vënë kufizime për udhëtimet

 4. 20 shtator 2023

  Nis procesi penal

 5. 7 nëntor 2023

  E shpallin fajtor dhe e dënojnë me 7 vjet burg