Kalo te përmbajtja

Vëlla Anton Kokovini

27 NËNTOR 2023
RUSI

«Jehovai do t’i drejtojë gjërat»

«Jehovai do t’i drejtojë gjërat»

Së shpejti, Gjykata Krahinore e Dzerzhinskit në Jaroslav do të shpallë vendimin për çështjen e vëlla Anton Kokovinit. Prokuroria nuk është shprehur ende se çfarë dënimi kërkon për të.

Të dhëna

Edhe ne jemi të sigurt se Jehovai do të bekojë me bollëk besimin dhe qëndrueshmërinë e atyre që kanë vendosur të përkrahin sovranitetin e tij.—Hebrenjve 11:6.

Tabelë kronologjike

 1. 18 maj 2022

  Ngrihet çështja penale

 2. 19 maj 2022

  I kontrollojnë shtëpinë dhe e marrin në pyetje

 3. 6 qershor 2022

  E akuzojnë zyrtarisht për pjesëmarrje në veprimtaritë e një organizate ekstremiste dhe i vendosin kufizime për udhëtimet

 4. 29 maj 2023

  Nis procesi penal