Kalo te përmbajtja

Vëlla Maksim Zinçenko dhe gruaja e tij, Karina

23 JANAR 2024
LAJME NDËRKOMBËTARE

«Gjithçka është e mundur për atë që ka besim»

«Gjithçka është e mundur për atë që ka besim»

Gjykata Krahinore e Nakimovskit në qytetin e Sevastopolit, së shpejti do të shpallë vendimin për çështjen e vëllait Maksim Zinçenko. Prokuroria nuk është shprehur ende se çfarë dënimi kërkon për të.

Të dhëna

Jemi të bindur se Jehovai do ta shpërblejë guximin dhe qëndrueshmërinë e Maksimit dhe të të gjithë atyre që ndjekin pareshtur vullnetin e tij.—Hebrenjve 10:35, 36.

Tabelë kronologjike

 1. 17 maj 2023

  E akuzojnë se merr pjesë në aktivitetet e një organizate ekstremiste

 2. 22 maj 2023

  I kontrollojnë shtëpinë. Maksimin dhe Karinën i marrin në pyetje. Maksimin e futin në një burg të përkohshëm

 3. 24 maj 2023

  Maksimin e lirojnë nga burgu dhe e kalojnë në arrest shtëpie

 4. 12 korrik 2023

  Fillon procesi penal