«Nëse Dëshmitarët e Jehovait janë ekstremistë, atëherë shumica e grupeve të krishtere mund të akuzohen si të tillë.»

Docente/Drejtoreshë e Studimeve në Departamentin e Studimeve Ndërkulturore dhe Rajonale, Universiteti i Kopenhagenit