Kalo te përmbajtja

Të dhëna shkurt për veprën në mbarë botën

  • 239—Vende ku Dëshmitarët e Jehovait adhurojnë Perëndinë

  • 8.686.980—Dëshmitarë të Jehovait

  • 5.908.167—Numri i atyre që studiojnë Biblën falas në shtëpi

  • 21.367.603—Të pranishëm në Përkujtimin e vdekjes së Krishtit që mbahet çdo vit

  • 119.297—Kongregacione

 

Dëshmitarët e Jehovait përreth botës

Jetojmë në mbarë botën dhe kemi prejardhje të ndryshme etnike e kulturore. Mbase na njihni mirë ngaqë predikojmë, ama i ndihmojmë komunitetet tona edhe në mënyra të tjera të rëndësishme.

Shih edhe

LIBRA DHE BROSHURA

Raporti botëror i Dëshmitarëve të Jehovait për vitin e shërbimit 2021

Shih hollësitë e veprës mbarëbotërore të predikimit të Dëshmitarëve të Jehovait nga shtatori i 2020-s deri në gusht të 2021-shit.

KULLA E ROJËS

Kush janë Dëshmitarët e Jehovait?

A ke edhe ti ndonjë nga mendimet e shprehura në këtë artikull?