Kalo te përmbajtja

Kërko një takim

A do të dish më shumë për Biblën ose për Dëshmitarët e Jehovait? Nëse po, plotëso formularin e mëshposhtëm dhe një Dëshmitar në zonën tënde do të të kontaktojë. Të dhënat personale që vendos në këtë sit do të përdoren vetëm për t’ju përgjigjur kërkesës sate për një takim. Kjo është në harmoni me Politikat globale për përdorimin e të dhënave personale të Dëshmitarëve të Jehovait.

Njoftim për koronavirusin (COVID-19): Në shumë zona kemi pezulluar vizitat në shtëpitë e njerëzve dhe mbledhjet publike. Ju lutemi shkruani numrin e telefonit kur të plotësoni këtë kërkesë dhe një Dëshmitar në zonën tuaj do t'ju kontaktojë.