Kalo te përmbajtja

Ja si nisa një jetë të re e të lumtur

Ja si nisa një jetë të re e të lumtur

Që i vogël, Sergei ishte tip i pasigurt te vetja. Iu lut Perëndisë ta ndihmonte të gjente qëllimin e jetës dhe mori përgjigje vetëm 2 orë më vonë.