Ngjarje të veçanta

NGJARJE TË VEÇANTA

Kongresi në gjuhën tagaloge në Romë​—«Ribashkimi i një familjeje të madhe»

Për mijëra Dëshmitarë të Jehovait që flasin gjuhën tagaloge në Evropë, ky ishte kongresi i parë treditor në gjuhën e tyre.

NGJARJE TË VEÇANTA

Kongresi në gjuhën tagaloge në Romë​—«Ribashkimi i një familjeje të madhe»

Për mijëra Dëshmitarë të Jehovait që flasin gjuhën tagaloge në Evropë, ky ishte kongresi i parë treditor në gjuhën e tyre.

Nuk duam që kjo të mbarojë

Shih dashurinë dhe unitetin me vepra mes njerëzve të fiseve, gjuhëve dhe grupeve kombëtare të ndryshme në këtë kongres special, në Jangun, Mjanmar.

19.000 fluturime dhuratë

Trupi Udhëheqës i Dëshmitarëve të Jehovait ndihmoi misionarët dhe të tjerë në shërbimin e plotkohor special në një shtet tjetër që të shkonin në vendlindje për të ndjekur kongresin dhe për të kaluar pak kohë me familjet e tyre.

Diplomimi i klasës së 138-të të Shkollës Biblike Watchtower të Galaadit

Studentët u diplomuan më 14 mars 2015. Të gjithë të pranishmit u nxitën të vazhdonin të mësonin për Perëndinë Jehova dhe të imitonin shembullin e Jezu Krishtit.

Përmbledhje e diplomimit të klasës së 138-të të Galaadit

Programi i diplomimit përfshiu katër këngë të reja Mbretërie dhe theksoi çfarë duhet të bëjnë të diplomuarit me privilegjet dhe me stërvitjen që morën në Galaad.

Të bashkuar nga dashuria​—Një kongres në Frankfurt, Gjermani

Mijëra veta nga vende dhe kultura të ndryshme mblidhen së bashku në paqe.

Kongreset Ndërkombëtare 2014​—Dëshmitarët e Jehovait kërkojnë në radhë të parë Mbretërinë e Perëndisë

Shiko si mblidhet një vëllazëri botërore që të mësojë për Mbretërinë e Perëndisë.

Atlanta mirëpret ngrohtësisht Dëshmitarët e Jehovait

Zyrtarët e qytetit i lavdëruan dhe i mirëpritën delegatët nga të paktën 28 vende që ndoqën tri kongrese të mëdha në korrik dhe në gusht të 2014-s.

Diplomimi i klasës së 137-të të Shkollës Biblike Watchtower të Galaadit

Të gjithë të pranishmëve iu kujtua të ishin të përulur dhe të vazhdonin t’i rrënjosnin thellë në zemër mendimet e Jehovait.

Raport për mbledhjen vjetore​—Tetor 2014

Kjo mbledhje vjetore historike kremtoi 100-vjetorin e themelimit të Mbretërisë Mesianike.

Momente kyçe nga mbledhja vjetore​—Tetor 2014

Mijëra të ftuar ndoqën mbledhjen e 130-të vjetore të Watch Tower Bible and Tract Society of Pennsylvania. Shiko momente kyçe nga ky eveniment me rastin e 100-vjetorit të qeverisjes së Mbretërisë.

Përmbledhje e diplomimit të klasës së 137-të të Galaadit

Që nga viti 1943, Shkolla e Galaadit ka stërvitur ata që dëshirojnë të shtojnë njohurinë e saktë për Perëndinë. Shiko këtë përmbledhje të programit të diplomimit.

Trupi Udhëheqës u jep zemër Dëshmitarëve në Rusi dhe Ukrainë

Anëtarë të Trupit Udhëheqës të Dëshmitarëve të Jehovait vizituan Rusinë dhe Ukrainën për të forcuar bashkëbesimtarët në zonat e prekura nga trazirat politike.

Përmbledhje e diplomimit të klasës së 136-të të Galaadit

Programi i diplomimit përfshin fjalime biblike, intervista dhe vënie në skenë të përvojave nga shërbimi.

Diplomimi i klasës së 136-të të Shkollës Biblike Watchtower të Galaadit

Instruktorët dhe oratorë të tjerë i nxitën studentët të zhvillonin qëndrimin mendor të Jezuit. Të pranishmit u kënaqën me intervista dhe demonstrime të përvojave nga predikimi.

Një transmetim online në gjithë botën

Si arritën 1,4 milion veta në 31 vende ta ndiqnin këtë rast shumë të veçantë?

Raport për mbledhjen vjetore—Tetor 2013

Më shumë se 1.4 milion veta në 31 shtete ndoqën këtë ngjarje historike ku u prezantua botimi i rishikuar i Përkthimit Bota e Re i Shkrimeve të Shenjta në anglisht.

Momente kyçe nga mbledhja vjetore—Tetor 2013

Shiko disa momente kyçe nga programi i kësaj ngjarjeje emocionuese dhe historike, i cili u transmetua në 1.830 vende përreth botës.

Kongres i veçantë në Izrael

Në një vend të ndarë prej dekadash nga urrejtja fetare dhe kombëtare, në verë të 2012-ës u mbajt në Tel Aviv një ngjarje e jashtëzakonshme, një dëshmi e unitetit ndërkombëtar.

Përmbledhje e diplomimit të klasës së 135-të të Galaadit

Kjo shkollë biblike stërvit Dëshmitarë të Jehovait me përvojë që të jenë më të efektshëm në caktimet e tyre.

Diplomimi i klasës së 135-të të Shkollës Biblike Watchtower të Galaadit

Më 14 shtator 2013 mbi 10.000 veta e ndoqën këtë ngjarje të gëzueshme frymore. Ja një përmbledhje e programit.

Kongres i veçantë në Irlandë

Dëshmitarët e Jehovait në Dublin mikpritën delegatë të huaj për kongresin e veçantë të vitit 2012, «Ruaj zemrën!». Shiko si u shprehën disa për këtë rast.

Kongrese të veçanta të Dëshmitarëve të Jehovait në shtatë vende

Kohët e fundit, Dëshmitarët e Jehovait mbajtën kongrese të veçanta në Brazil, Hong-Kong, Irlandë, Izrael, Kosta-Rikë, Suedi dhe në Zelandën e Re.

Përmbledhje e diplomimit të klasës së 134-t të Galaadit

Kjo shkollë e veçantë ka stërvitur misionarë prej 70 vjetësh. Shih një përmbledhje të programit të diplomimit.

Kongreset ndërkombëtare të vitit 1963

Ja disa pjesën nga filmi prej dy orësh rreth kongreseve ndërkombëtare «Lajmi i mirë i përhershëm» mbajtur në vitin 1963.

Videoklip: Programi i mbledhjes vjetore—Tetor 2012

Të ftuar nga dhjetëra vende u mblodhën për mbledhjen e 128-të vjetore të Watch Tower Bible and Tract Society of Pennsylvania.

Videoklip: Intervista—Klasa e 133-të e Galaadit

Shih fragmente të një interviste me dy studentë të cilët morën pjesë në klasën e 133-të të Galaadit.

Videoklip: Programi i diplomimit—Klasa e 133-të e Galaadit

Shijo disa momente nga programi i diplomimit të klasës së 133-të Galaadit.

Kongresi «përreth botës»

Pesëdhjetë vjet më parë, 583 Dëshmitarë të Jehovait nisën një udhëtim dhjetëjavor që do t’i çonte anekënd botës

Diplomimi i klasës së 134-t të Shkollës Biblike Watchtower të Galaadit

Klasa e 134-t e Shkollës Biblike Watchtower të Galaadit u diplomua më 9 mars 2013. Programi trajtoi ndikimin e shkollës që kur filloi 70 vjet më parë.

Raport për mbledhjen vjetore—Tetor 2012

Një auditor prej mijëra vetash dëgjoi raporte inkurajuese dhe një shqyrtim emocionues të Mateut 24:45-47 në mbledhjen e 128-të vjetore të Watch Tower Bible and Tract Society of Pennsylvania.

Diplomimi i klasës së 133-të të Shkollës Biblike Watchtower të Galaadit

48 studentë nga e gjithë bota mbaruan kursin pesëmujor të studimit intensiv të Biblës. Lexo përmbledhjen e programit të diplomimit.