Ndihmojmë komunitetin

NDIHMOJMË KOMUNITETIN

Ndihmë për personat që nuk flasin e nuk dëgjojnë në «Smeraldin e Ekuatorit»

Arsimimi biblik po i ndihmon njerëzit që nuk flasin e nuk dëgjojnë në Indonezi.

NDIHMOJMË KOMUNITETIN

Ndihmë për personat që nuk flasin e nuk dëgjojnë në «Smeraldin e Ekuatorit»

Arsimimi biblik po i ndihmon njerëzit që nuk flasin e nuk dëgjojnë në Indonezi.

U japin zemër dhe ndihmë praktike të sëmurëve

Si tregojnë Dëshmitarët e Jehovait dashuri për bashkëbesimtarët që kanë probleme të rënda shëndetësore?

Mësuesit në Filipine vlerësojnë sitin JW.ORG

Çfarë mësuan për këtë sit mbi 1.000 mësues dhe këshilltarë shkollash?

Si do të ndikonte një Sallë Mbretërie në lagjen tënde?

Shiko si kanë reaguar disa që kanë një Sallë Mbretërie në lagjen e tyre.

Dëshmitarët në Itali u japin një dorë fqinjëve

Për çfarë ndihme kishin nevojë? Si u përgjigjën Dëshmitarët?

U japin shpresë e ngushëllim të moshuarve

Dëshmitarët e Jehovait vizitojnë dy shtëpi për të moshuar në Australi.

Një fushatë që shpëtoi jetë

Pse Dëshmitarët e Jehovait organizuan një fushatë speciale predikimi dymujore në shtetin meksikan të Tabaskos? Cili ishte rezultati?

Prani që ngjall siguri gjatë garave të Tour de France

Dëshmitarët e Jehovait ngritën stenda të lëvizshme me literaturë gjatë fazave të ndërmjetme të garave të Tour de France, për t’u dhënë të tjerëve një mesazh shprese e ngushëllimi.

Ndihmojnë refugjatët në Evropën Qendrore

Refugjatëve nuk u duhet vetëm ndihmë materiale. Dëshmitarët vullnetarë u japin ngushëllim dhe shpresë nga Bibla.

Dëshmitarët e Jehovait ndihmojnë për zbukurimin e qytetit Rostov-mbi-Don

Qyteti Rostov-mbi-Don, Rusi, u dorëzoi një letër mirënjohjeje Dëshmitarëve të Jehovait për pjesëmarrjen në pastrimin pranveror të qytetit.

Ndihmohen të rinjtë në shkollë t’i bëjnë ballë bullizmit

Hugo dhjetëvjeçar mori çmimin «Diana» ngaqë ndihmoi të tjerët t’i bënin ballë bullizmit. Si u bë ky i ri përfaqësues kundër bullizmit?

Zjarrfikësi shpëton jetë, edhe pse e kishte pushim

Në Francë, një zjarrfikës Dëshmitar i Jehovait, Serzh Zherardini, vepron shpejt pas një aksidenti dhe ndihmon për të shpëtuar jetë njerëzish.

Ndihmohen nxënësit në Tajlandë

Dëshmitarët e Jehovait në Tajlandë bënë një fushatë të veçantë që nxënësit të përfitojnë nga shkolla. Ç’thanë administratorët e shkollave, mësuesit dhe prindërit?

Dëshmitarët e Jehovait në Hungari lavdërohen për parandalimin e përmbytjeve

Lumi Danub arriti nivelin më të lartë të regjistruar ndonjëherë në Hungari. Dëshmitarët e Jehovait ndihmuan autoritetet vendore për të parandaluar përmbytjet.

JW.ORG​—Siti që po u ndryshon jetën njerëzve

Njerëz të shtresave të ndryshme tregojnë se si këshillat specifike në jw.org po i ndihmojnë të bëjnë jetë më të mirë.

Dëshmitarët e Jehovait vlerësohen për ndihmën e tyre

Çfarë ndihme të shkëlqyer kanë dhënë nëntë Dëshmitarë të Jehovait në qendrën më të madhe australiane ku mbahen emigrantët e paligjshëm?

Dëshmitarët e Jehovait i mësojnë prindërit e fëmijët si të mbrohen nga grabitqarët seksualë

Prej dekadash, Dëshmitarët e Jehovait botojnë dhe shpërndajnë informacione praktike që i kontribuojnë marrëdhënieve të mira në familje.

Mposhtin paragjykimet përmes arsimimit biblik

Dëshmitarët e Jehovait besojnë se gjithë racat janë njësoj para Zotit.

Tajfuni në Filipine​—Besimi triumfon mbi vështirësitë

Të mbijetuarit tregojnë se ç’ndodhi kur goditi Supertajfuni Haiyan.

Përmbytja në Albertë

Si i ndihmuan Dëshmitarët e Jehovait viktimat e përmbytjes në Albertë, Kanada?

Libri Tregime biblike shkon në shkollë

Libri im i tregimeve biblike po ndihmon mijëra fëmijë në shkollat filipinase, të cilët kanë si gjuhë amtare gjuhën pangasinane. Si?

Parandalohet një vetëvrasje në ndërtesën Sky Tower

Një Dëshmitar 80-vjeçar bindi një burrë të mos hidhej nga ndërtesa Sky Tower në Zelandën e Re.

Nga errësira e burgut në dritë të vërtetë

Donaldi, një ish-i burgosur, shpjegon se si studimi i Biblës e ka ndihmuar të njohë Perëndinë, të ndryshojë jetën dhe të bëhet një bashkëshort më i mirë.

Dëshmitarët e Jehovait marrin çmim për ruajtjen e mjedisit

Godinat e shtypshkronjës që kanë Dëshmitarët e Jehovait në Meksikë, morën për të shtatin vit radhazi certifikatën për Nismën në Pastrim.

Një ish-i burgosur ndryshon mënyrën e jetesës

Dëshmitarët e Jehovait në Spanjë studiojnë Biblën me rreth 600 të dënuar. Mëso si ia ndryshoi jetën për mirë një ish-të dënuari kjo vepër arsimimi biblik.

Ndihmë për të burgosurit

Shih si e vërteta nga Bibla po u zbut zemrat të burgosurve dhe po u përmirëson jetën.

Ndihmë pas uraganit Sendi—Dashuria në veprim

Shih se si Dëshmitarët e Jehovait u kujdesën për bashkëbesimtarët dhe viktimat e tjera të një uragani shkatërrues.

Dashuria na shtyn të veprojmë kur bien katastrofa

Në shumë vende Dëshmitarët e Jehovait ndihmojnë në kohë nevoje

«Jeni një shembull i vërtetë!»

Pas një përmbytjeje shkatërrimtare dhe rrëshqitjeje të dheut në Itali, një grup vullnetarësh ndihmoi për të hequr baltën dhe mbeturinat.

I shpëtojnë nga vetëvrasja

Ngjarje të vërteta nga e gjithë bota japin ngushëllim dhe shpresë.

Mijëra veta mësojnë shkrim e lexim

Lexo përvoja të njerëzve nga e gjithë bota që kanë nxjerrë dobi nga klasat për shkrim e lexim të organizuara nga Dëshmitarët e Jehovait.

Dëshmitarët e Jehovait u japin ndihmë biblike të burgosurve

Si po i kontaktojnë Dëshmitarët e Jehovait të burgosurit që kërkojnë ndihmë për të njohur Perëndinë?