Projektet e ndërtimit

PROJEKTET E NDËRTIMIT

Albumi i nëntë me foto nga Britania (shtator 2019-shkurt 2020)

Shih fazat përfundimtare të ndërtimit. Pjesëtarët e familjes Bethel fillojnë të përdorin godinat e reja.

PROJEKTET E NDËRTIMIT

Albumi i nëntë me foto nga Britania (shtator 2019-shkurt 2020)

Shih fazat përfundimtare të ndërtimit. Pjesëtarët e familjes Bethel fillojnë të përdorin godinat e reja.

Albumi i tetë me foto nga Britania (mars-gusht 2019)

Vullnetarë bëjnë punimet e fundit në godinat e banimit, të zyrave dhe te studio. Skuadrat e Kopshtit dhe të Kantierit sistemojnë ambientin përreth.

Të punosh me Dëshmitarët e Jehovait

Ja si është bashkëpunimi me Dëshmitarët e Jehovait në projekte të mëdha ndërtimi.

Albumi i shtatë me foto nga Britania (shtator 2018-shkurt 2019)

Shih sa ka përparuar ndërtimi i zyrës së re të degës së Dëshmitarëve të Jehovait në Çelmsford, Britani.

Albumi i gjashtë me foto nga Britania (mars-gusht 2018)

Shiko fotot më të fundit nga projekti i ndërtimit të degës së Britanisë.

Albumi i pestë me foto nga Britania (shtator 2017-shkurt 2018)

Kanë filluar të përdoren 2 nga 6 godinat e banimit. Shih ecurinë e punimeve.

Albumi i katërt me foto nga Britania (mars-gusht 2017)

Në Britani ecën para puna për ndërtimin e godinave të reja të banimit dhe të zyrave.

«Në ndërtim ka vend edhe për gratë»

Mund të habitesh kur të mësosh se në cilat zanate shkëlqejnë.

Albumi i dytë me foto nga Filipinet (qershor 2015-qershor 2016)

Së fundmi, Dëshmitarët e Jehovait në Filipine përfunduan rinovimin në një shkallë të madhe të degës së tyre në Keson-Siti. Shih si u zhvillua puna.

Albumi i tretë me foto nga Britania (shtator 2016-shkurt 2017)

Në kantierin e degës së Dëshmitarëve të Jehovait në Britani, puna ecën mirë.

Albumi i shtatë me foto nga Uoruiku (shtator 2016-shkurt 2017)

Të gjitha godinat në Uoruik tani janë funksionale. Në godinën e zyrave dhe të shërbimeve kanë punuar për ekspozitat mbi 250 persona, që nga idetë e para deri në mbarimin e gjithçkaje.

Albumi i dytë me foto nga Britania (shtator 2015-gusht 2016)

Vullnetarë Dëshmitarë të Jehovait dhe kontraktues nisën të përgatitnin kantierin e degës dhe kantierin mbështetës për këtë projekt gjigant ndërtimi

Mbrohet fauna e egër në Çelmsford

Dëshmitarët e Jehovait në Britani kanë nisur ndërtimin e zyrës së re të degës pranë Çelmsfordit. Si po e mbrojnë faunën e egër?

Albumi i dytë me foto nga Uollkilli (nëntor 2014–nëntor 2015)

Kohët e fundit Dëshmitarët e Jehovait i zgjeruan dhe i restauruan godinat e tyre në Uollkill, Nju-Jork. E gjithë puna përfundoi më 30 nëntor 2015.

Albumi i gjashtë me foto nga Uoruiku (mars-gusht 2016)

Muajt e fundit të ndërtimit të selisë së re botërore të Dëshmitarëve të Jehovait në Uoruik, Nju-Jork.

Letra nga qiradhënësit

Si u shprehën qiradhënësit për Dëshmitarët e Jehovait që morën me qira shtëpitë e tyre?

Albumi i parë me foto nga Britania (janar-gusht 2015)

Shih ecurinë e punimeve për ndërtimin e degës së Britanisë pranë qytetit të Çelmsfordit, Eseks.

Fqinjë të rinj në Uoruik

Pjesëtarë të komunitetit të Uoruikut, Nju-Jork, komentojnë për bashkëpunimin me Dëshmitarët e Jehovait gjatë ndërtimit të selisë së re botërore.

Albumi i pestë me foto nga Uoruiku (shtator 2015-shkurt 2016)

Puna brenda dhe jashtë godinave të zyrave dhe të shërbimeve përfshinte vendosjen e llambushkave LED, të çative të xhamit, të pllakave dhe të mbulesës së korridorit.

Punojnë krah për krah me Dëshmitarët e Jehovait në Uoruik

Çfarë thanë disa ustallarë dhe shoferë autobusësh jo Dëshmitarë për punën në projektin e ndërtimit të Dëshmitarëve të Jehovait?

Salla Mbretërie për një milion Dëshmitarë

Pse edhe ata që nuk janë Dëshmitarë mezi presin të shohin një Sallë të re Mbretërie në komunitetin e tyre?

Albumi i katërt me foto nga Uoruiku (maj-gusht 2015)

Kanë përfunduar muret dhe çatitë në një godinë banimi, janë vendosur të gjitha urat për këmbësorët midis godinave dhe ka filluar puna për disa projekte kopshtarie.

Albumi i parë me foto nga Filipinet (shkurt 2014-maj 2015)

Dëshmitarët e Jehovait po ndërtojnë godina të reja dhe po rinovojnë ato ekzistuese në zyrën e degës së Filipineve, në Keson-Siti.

Albumi i tretë me foto nga Uoruik (janar-prill 2015)

Deri në shkurt rreth 2.500 veta kanë punuar çdo ditë në këtë projekt dhe çdo javë kanë ardhur 500 vullnetarë të përkohshëm. Shih sa ka ecur puna.

Të reja nga Uoruik (2)

Vullnetarë nga vende të ndryshme të botës punojnë së bashku për të ndërtuar selinë e ardhshme botërore të Dëshmitarëve të Jehovait.

Albumi i dytë me foto nga Uoruik (shtator-dhjetor 2014)

Ndërtimi i selisë së ardhshme botërore të Dëshmitarëve të Jehovait po ecën përpara. Në njëfarë pike, po punonin njëkohësisht 13 vinça.

Albumi i parë me foto nga Uollkill (korrik 2013-tetor 2014)

Shih deri në ç’pikë ka arritur projekti i zgjerimit në zyrën e degës të Dëshmitarëve të Jehovait në Uollkill, Nju-Jork, SHBA

Në Nigeri përfundohen 3.000 Salla Mbretërie

U mbajt një mbledhje e veçantë për të kremtuar një rast historik që kishte të bënte me ndërtimin e Sallave të Mbretërisë në Nigeri. Mbledhja përfshinte edhe një historik të shkurtër të punës që kanë bërë Dëshmitarët e Jehovait që nga vitet 20.

Albumi i parë me foto nga Uoruik (maj-gusht 2014)

Shih sa ka përparuar ndërtimi i godinës së mirëmbajtjes së automjeteve, i godinës së shërbimeve dhe i zyrave të administratës, si edhe i godinave të banimit C e D.

Një Sallë e re Asamblesh në pyjet e shiut të Amazonës

Për të ndjekur një asamble ose kongres në këtë Sallë Asamblesh, disa Dëshmitarë lundrojnë për tri ditë.

Ndërtohen Salla Mbretërie në zona të largëta

Shiko se si pesë skuadra vullnetarësh kanë ndërtuar brenda 28 ditësh dy Salla Mbretërie.

Në Uoruik mbrojnë gjallesat dhe mjedisin

Dëshmitarët e Jehovait kanë filluar të ndërtojnë selinë e re botërore në zonën rurale të shtetit të Nju-Jorkut. Si po i mbrojnë gjallesat dhe habitatin atje?

Një mijë Salla Mbretërie dhe s’mbaron me kaq

Falë programit unik për ndërtimin e Sallave të Mbretërisë, Dëshmitarët e Jehovait në Filipine shënuan një moment historik.

Selia botërore​—Një ndryshim historik

Dëshmitarët e Jehovait po ndërtojnë një seli të re botërore në Uoruik, Nju Jork. Ata janë të bindur për drejtimin hyjnor në këtë projekt të veçantë.

Vullnetarët transformojnë kompleksin në Tëksido

Dëshmitarët e Jehovait nga Shtetet e Bashkuara dhe përtej, kanë dalë vullnetarë ndërtimi për kompleksin në Tëksido, Nju-Jork. Pse?

Të reja nga Uoruik (1)

Vazhdon puna në selinë e ardhshme botërore të Dëshmitarëve të Jehovait në Uoruik, Nju-Jork. Disa Dëshmitarë vullnetarë tregojnë si ndihen për këtë përvojë.

Kërkojnë punë, por jo pagë

Gjatë 28 viteve të fundit, Dëshmitarët e Jehovait kanë ndërtuar godina në rreth 120 vende, duke dhënë nga koha dhe aftësitë e tyre pa pagesë. Mësoni më shumë për këtë program ndërtimi unik.

Punimet për zgjerimin e Uollkill

Shih këtë video me zhvillimet e fundit të punimeve të ndërtimit në Uollkill.

Projektet në Uollkill dhe Uoruik ecin përpara

Dy projekte të rëndësishme ndërtimi të Dëshmitarëve të Jehovait në Shtetet e Bashkuara po ecin përpara, falë punës së palodhur të vullnetarëve nga i gjithë vendi.

Inspektori i sigurisë lavdëron Dëshmitarët

Në Australi, Dëshmitarët e Jehovait marrin lavdërime për masat e sigurisë në ndërtim.

Videoklip: Planet për shpërnguljen e selisë botërore të Dëshmitarëve të Jehovait

Shih zonën në veri të qytetit të Nju-Jorkut ku po planifikojmë të shpërngulim selinë tonë botërore.

Dëshmitarët e Jehovait në prag të shpërnguljes së selisë botërore

Pasi kemi qenë në Bruklin, Nju-Jork, që nga 1909-a, pse po shpërngulemi jashtë qytetit?