Kalo te përmbajtja

Bibla në një ekspozitë që lëvdon emrin e Jehovait

Bibla në një ekspozitë që lëvdon emrin e Jehovait

Që kur u hap ekspozita për Biblën në selinë tonë botërore më 2013, për të pasuruar këtë koleksion, janë dhuruar shumë Bibla të rralla e me vlerë. Këtu përfshihet Bibla Shumëgjuhëshe Komplutense dhe botimet e para të Biblës King James dhe Biblës së Erasmit «Dhiata e Re» në greqisht.