Jeta në Bethel

JETA NË BETHEL

Fitojnë luftën kundër zjarrit

Një ndodhi e frikshme e tregoi se ia kishte vlejtur e gjithë stërvitja.

JETA NË BETHEL

Fitojnë luftën kundër zjarrit

Një ndodhi e frikshme e tregoi se ia kishte vlejtur e gjithë stërvitja.

Dega e Amerikës Qendrore mirëpret mijëra vizitorë

Ç’thanë për vizitën në Bethel të rinjtë dhe fëmijët?

Bibla në një ekspozitë që lëvdon emrin e Jehovait

Kjo ekspozitë mahnitëse për Biblën u hap në selinë tonë qendrore më 2013. Janë dhuruar shumë Bibla të rralla e me vlerë.

Pritje për publikun në Selters

Dega e Evropës Qendrore ftoi fqinjë, njerëz të biznesit dhe zyrtarë lokalë në një pritje për publikun me temë «30 vjet në Selters». Çfarë thanë disa prej 3.000 vizitorëve?

Bibla në një ekspozitë unike

Perëndia Jehova ia tregoi emrin e tij njerëzimit që kur e krijoi. Shiko si është ruajtur ndër shekuj emri i Perëndisë në përkthime të ndryshme të Biblës.

Të ftojmë të vizitosh komplekset e Bethelit në Shtetet e Bashkuara

Vizita përfshin selinë botërore të Dëshmitarëve të Jehovait dhe zyrën e degës në Shtetet e Bashkuara.

Udhëtimi më i paharrueshëm i jetës

Marcellus kapërceu disa pengesa për të vizituar zyrën e degës në Shtetet e Bashkuara dhe selinë botërore të Dëshmitarëve të Jehovait. A ia vlejtën përpjekjet?

Gjysmë shekulli në Uollkill

Në këtë intervistë, George Couch shpjegon se si Dëshmitarët e Jehovait blenë një fermë të dytë pranë qytetit të Nju Jorkut, të njohur si Fermat Watchtower.

Plotësuan afatin 60-ditësh

Dëshmitarët e Jehovait duhej të boshatisnin 5 ndërtesa, me një sipërfaqe sa 11 fusha futbolli. Si e plotësoi afatin skuadra e vullnetarëve?

Largimi nga 117 Adams Street

Anëtarë të familjes Bethel përcjellin kujtimet e tyre lidhur me punën e rëndësishme të shtypshkronjës në këtë pikë referimi të Bruklinit.

Fermat Watchtower—Pesë dekada korrjeje

Mëso se si ka ndryshuar kjo fermë gjatë viteve për të çuar përpara veprën mbarëbotërore të arsimimit biblik të Dëshmitarëve të Jehovait.

Një fermë që ushqen miliona veta

Mëso se si ndihmon shtypshkronja në Fermat Watchtower në veri të Nju-Jorkut për të plotësuar nevojën frymore të miliona vetave.

Studentët vizitojnë zyrën e degës të Dëshmitarëve të Jehovait në Meksikë

Studentë nga Shkolla Kombëtare e Bibliotekës dhe e Shkencave të Arkivave vizituan zyrat tona në Meksikë. Njëri mendonte se vizita i ndihmoi të hiqnin paragjykimet.

Pikë referimi

Mëso më shumë për tabelën Watchtower, një pikë referimi në Bruklin, Nju-Jork.

Lavanderia e Bethelit: Nga leckat e kuzhinës te kollaret e mëndafshta

Të rinj & të reja në zyrën e degës të Dëshmitarëve të Jehovait në SHBA, japin nga koha dhe energjia për të pastruar 1.800 tonë rroba çdo vit.

Dorëzojnë çelësat e hotelit Bossert në Bruklin të Nju-Jorkut

Dëshmitarët shitën ndërtesën 14-katëshe me stilin e rilindjes italiane. Mëso për historinë 100-vjeçare të kësaj ndërtese të bukur.

Tabela Watchtower—Pikë referimi prej shumë kohësh në Bruklin

Për mbi 40 vjet, tabela sipër selisë botërore të Dëshmitarëve të Jehovait, ka qenë një pamje e njohur për banorët e Nju-Jorkut.

Shkrihen disa nga zyrat e degëve të Dëshmitarëve të Jehovait

Mëso dy arsye kryesore pse kemi shkrirë mbi 20 zyra degësh.