Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Informacion për zyrën dhe vizitat

Të ftojmë përzemërsisht të vizitosh zyrat dhe shtypshkronjat tona. Gjej vendet dhe oraret e vizitave.

 

Sllovaki

Pekna cesta 17

831 52 BRATISLAVA 34

SLOVAK REPUBLIC

+421 2-49107611

Vizitat

Nga e hëna deri të premten

8.00 deri 10.30 dhe 13.00 deri 15.30

Zgjat 1 orë e 30 minuta

Aktiviteti kryesor

Mbikëqyr aktivitetin e më shumë se 26.500 Dëshmitarëve të Jehovait në Republikën Çeke dhe në Sllovaki. Përkthen literaturë në gjuhët çeke, çeke e shenjave, rome (Sllovakia Lindore), sllovake dhe sllovake e shenjave. U dërgon literaturë kongregacioneve në Austri, në Republikën Çeke, në Sllovaki dhe Slloveni.

Shkarko broshurën për vizitat.